An Nou Fericit! Feliz Ano Novo!

Posted: Decembrie 29, 2010 in Noutăţi – novidades

Am ajuns la finalul încă unui an, un an cu bune şi rele, ca toate celelalte, un an din care ar fi bine să fi învăţat ceva. Acum, când tragem linie la tot ceea ce a fost în 2010, e important să rămânem cu amintiri frumoase, să nu ne mai gândim la probleme şi să privim încrezători spre viitorul care ne aşteaptă. Anul 2010 pentru capoeira a fost unul cu urcuşuri şi coborâşuri, a fost un an în care unii au ales să meargă mai departe fără capoeira şi au părăsit grupul, din păcate pentru ei, dar fiecare e liber să ia ce decizie consideră că e mai bună pentru el. Ȋn schimb, alţi oameni au fost cuceriţi de această artă şi au ales să se alăture grupului nostru, le urăm bun venit şi sperăm să îi avem cât mai mult alături de noi.  Trebuie să fim conştienţi că urmează un 2011 plin de capoeira, ne pregătim de al 4-lea Festival Capoeira Alto Astral România, antrenamente, demonstraţii, ieşiri, în fine…avem multă treabă…Dar până atunci, un An Nou Fericit pentru toată lumea, multă distracţie şi voie bună şi să intrăm cu bine în noul an. Feliz Ano Novo 2011! La mulţi ani! Axé!!!

Reclame
Comentarii
 1. koala86 spune:

  Bom Ano!!!! Um grande abraço para todos!! Continuem nessa luta!! Que 2011 venha carregado de novos desafios e de vitórias, porque guerreiros não faltam;)

  Faro

 2. luuser spune:

  La multi ani tuturor practicantilor si un an nou fericit plin de impliniri, iar trecerea dintre ani sa o petreceti alaturi de cei iubiti, familie si prieteni cu zambetul pe buze si voie buna!

  Toni

 3. Espero que o Alto Astral da Roménia continue trabalhando pelos fundamentos e valores de uma verdadeira capoeira e que no futuro seja uma referência para os novos praticantes que vão começar a praticar nossa arte, independente de símbolos, continuem o belo trabalho, sempre com Alto Astral (Boas vibrações) no coração…no próximo ano com certeza nosso evento será maravilhoso em Cluj..AXé!!

  C. Mestre Marco Antonio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s