Blogul nostru împlineşte 2 ani!

Posted: Mai 1, 2011 in Noutăţi – novidades

   Luna aceasta se împlinesc 2 ani de la existenţa Blogului Capoeira Alto Astral România.  Ȋn doi ani s-au întâmplat foarte multe lucruri  în grupul nostru, multe schimbări, oameni noi, multe evenimente la care am participat, excursii, ieşiri care au fost prezentate în aceste pagini.

Până în prezent situaţia stă cam aşa : peste 18.000 de vizualizări, 64 de postări, 200 de comentarii, multe videoclipuri, poze şi informaţii legate de grup.

   Le mulţumim tuturor celor care ne urmăresc îndeaproape activitatea, indiferent dacă fac parte din grup sau nu. Sperăm ca de acum înainte blogul să meargă la fel de bine şi să avem cât mai multe informaţii şi ştiri noi de prezentat. Trebuie să fim mulţumiţi că am dat de această lume minunată a capoeirei şi să ne bucurăm din plin de ea.

La mulţi ani! Viva capoeira!

Şi ca să vă aduceţi aminte – prima poză pusă pe blog (şi prima postare) : 


Reclame
Comentarii
 1. Grávida spune:

  Ce amintiri frumoase 😛 😀 😀 :)) cat am distrat atunci inca 😀 asai SPIDERGIRL !!!??? :)))) Multumim toti pt efortul depus de tine 😉 Ai facut mult pt sportul asta 😉 Is mandru de tine :))) 😛

 2. Roxana spune:

  Aşa este, ne-am distrat foarte bine! Lasă că şi eu m-am răzbunat pe tine pentru sperieturile cu păianjenii. Mai ţii minte? :)) Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, o fac cu mare drag şi mereu cu gândul la voi, colegii mei!:) Mult axé şi toate cele bune!

 3. adi spune:

  Da, datorita tie blogul este f bine organizat, felicitari si multa forta in continuare. AXE!!!

 4. Toni spune:

  Sincere felicitari pentru munca depusa si timpul care a fost sacrificat pentru mentinerea unui astfel de blog in viata!

 5. Roxana spune:

  Da, pentru mine nu este un efort, mai degraba o placere, repet, o fac cu mare drag, in primul rand pentru capoeira si pentru colegi. Insa fara voi nu as putea mentine blogul, ma ajutati foarte mult si va sunt foarte recunoscatoare pentru asta. Mult axe!

 6. juventude spune:

  Intr-adevar o realizare minunata ! Felicitari tie si tuturor celor ce-au participat , participa si vor fi in continuare prezenti aici in frumoasa familie de capoeira : Alto Astral ! AXE !

 7. anda spune:

  o treaba foarte buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s