Al IV-lea Festival CAA România se apropie!

Posted: Iunie 1, 2011 in Noutăţi – novidades

    Mai sunt aproximativ 2 luni până la un nou eveniment al grupului, pentru prima dată organizat la Cluj. Ca şi până acum, participarea la festival va costa 35 de euro. Toţi capoeiriştii din Alto Astral sunt rugaţi să aducă banii cât mai repede, pentru a putea cumpăra din timp biletul maestrului Marco Antonio şi pentru a putea organiza cât mai bine evenimentul. Mulţumim pentru înţelegere. Axé!

Reclame
Comentarii
 1. Toni spune:

  De abia astept sa vina festivalul 😀
  Axé!

 2. juventude spune:

  intr-adevar de-abia asteptam cu totii cred ! desi impresiile primului meu festival m-au marcat profund (de placut),si sper sa fie la fel pt toti cei ce vor participa pt prima data,si acum emotiile mele sunt la fel de puternice ca si atunci ! sper sa fie un succes deplin si sa fie primul dintr-un lung sir de evenimente ce vor fi tinute la Cluj ! celor ce se pregatesc pt examen le doresc succes in pregatiri ! celorlalti un ” Axe Grande!”

 3. adi spune:

  Da…abia astept si eu sa vad cum va fi organizarea,sunt sigur ca va fi bine.Inca ceva foarte important la festival vor putea participa doar cei care sunt la zi cu plata antrenamentelor!Un mare AXE pentru toti participantii si succes la examen(sper ca toata lumea sa reuseasca……).

 4. Cu toţii aşteaptă cu mare interes festivalul. Ne vom da silinţa să fie unul reuşit din toate punctele de vedere. Mult axé!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s