Circulară CAA – Iulie 2011

Posted: Iulie 10, 2011 in Noutăţi – novidades

  Este vară şi, ca de obicei, gândindu-mă la următoarea perioadă, a fost foarte profitabil anul acesta în ceea ce priveşte obiectivele noastre şi anume de a sedimenta grupul cu ajutorul evenimentelor lunare, rodelor săptămânale, vizitelor în cadrul altor grupuri, proiectelor de reînnoire prin intermediul copiilor şi apariţiei a noi spaţii de antrenamente pentru CAA, datorită gradaţilor noştrii, sprijinul din spate dat de unii avansaţi în spaţiile şi proiectele care menţin orele a fost de mare valoare,  acelor războinici şi războinice le mulţumesc pentru cooperarea necondiţionată, din astfel de lucruri e făcut un proiect aşa mare ca al nostru.

    Am încercat să adopt o postură de flexibilitate în grup, menţinând speranţa că elevii mei îşi pot crea reţelele lor (mereu pozitive) de contacte cu capoeira, şi că vor reuşi să fie contactul meu cu  noii lideri şi noile proiecte de capoeira atât în Portugalia, cât şi în Europa, voi, gradaţii sunteţi agenţii multiplicatori ai proiectului şi ideilor noastre. 

Lume, în vara aceasta mai avem multe de făcut şi de profitat, rode şi evenimente, Sesimbra, România, Brazilia, Madeira şi divulgări pentru începutul noii perioade/epoci după cum urmează :  

1. Epoca 2011/2012 va începe în EUL în Octombrie, rog practicanţii să îşi facă reînnoirile, cu modificări în orarul familial, voi putea relua orele de marţi şi  joi de la 21:30 la 22:30. Cu consimţământul lui Taninha, evident.

2.Preiau comenzi de echipamente în urmăroarele două săptămâni, aduc acest material din Brazilia, prin urmare cine doreşte material (Malhas şi Abadás) să ceară cât mai repede, aduc totul la întoarcerea din Brazilia.

3. Vreau să ştiu cine a cerut echipamente în aceste ultime săptămâni şi cui îi datorez comenzi vechi, pentru a verifica lista.

4. Cei care merg în BRAZILIA trebuie să stabilim o întâlnire luna aceea.

5. SLB şi SEDE, trebuie să facem ordine în spaţii, avem nevoie de ajutorul tuturor.

 

O îmbrăţişare şi mult axé tuturor!

Reclame
Comentarii
  1. Toni spune:

    Referitor la punctul doi. Urmatoarele doua saptamani sunt ce perioada?
    Pana cand aproximativ ar fi ultima comanda?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s